Samen met u een goede koers varen
Logo Ruijt en Partners

Nieuws

 

PERSBERICHT
 
Juni 2008
 
 
Ruijt & Partners BV, uw partner voor executive search en interim management
 
 
Maandag 2 juni 2008 start Ruijt & Partners BV. Zij houdt kantoor aan de Koolhovenstraat 11 te Barneveld. Ruijt & Partners richt zich met haar dienstverlening executive search, search, interim management en assessment op het hoger management van organisaties in tal van sectoren. Ruijt & Partners werkt zeer nauw samen met Aatop Personeelsintermediair BV (met vestigingen in Hardinxveld-Giessendam, Veenendaal en Zwolle).
 
 
Ruijt & Partners
Met haar dienstverlening richt zij zich op executive search, search, interim management en assessment op organisaties die behoefte hebben aan nieuwe managers wegens groei of verloop en tijdelijke ondersteuning wensen bij hun bedrijfsvoering, zodat de organisatie of instelling zich kan blijven concentreren op de core business. Zoekt men een partner die werkt vanuit een mensgerichte houding en er vanuit gaat dat elk mens een uniek persoon is met unieke talenten, dan vaart men met Ruijt & Partners een goede koers.
 
 
De juiste match
Ruijt & Partners stelt dat ieder mens en dus beschikt over een unieke combinatie van talenten en competenties. Wij benaderen kandidaten vanuit een mensgerichte houding en hebben oog voor de persoon achter de kandidaat. Door anderzijds goed te luisteren en observeren bij de opdrachtgever zijn wij in staat de juiste match te realiseren.
 
 
Partner met overtuiging
Onze waarden en principes vinden hun grondslag in de Bijbel, ons kompas.
 
 
Samenwerking met Aatop Personeelsintermediair
Aatop richt zich met haar dienstverlening op midden & hoger kaderfuncties in het bedrijfsleven (Aatop), binnen de zorgsector (Aatop Zorg) en binnen de ICT sector (Aatop ICT). Het werd echter duidelijk dat er ook een sterke behoefte bestaat bij bedrijven en instellingen aan ondersteuning op hoger management op zowel permanente als interim basis.
 
 
Ruijt & Partners BV
Koolhovenstraat 11
3772 MT BARNEVELD
Tel: 0342 – 406 219
Mail: info@ruijt-partners.nl
Website: www.ruijt-partners.nl