Samen met u een goede koers varen
Logo Ruijt en Partners

Samenwerkingspartners

Ruijt & Partners is partner van Aatop personeelsintermediair en haar business units Aatop Zorg en Aatop ICT en Van Dam Loopbaanbegeleiding.

Door de samenwerking met Aatop personeelsintermediair zijn we in staat om onze core business – executive search en interim management – te completeren met werving & selectie en detachering voor middenkader functies. Met vestigingen in Hardinxveld-Giessendam, Veenendaal, Barneveld en Zwolle zijn we in staat om landelijk effectief onze dienstverlening in te zetten.

Daarnaast werkt Ruijt & Partners nauw samen met van Dam loopbaanbegeleiding. Zij zijn actief op gebied van loopbaanbegeleiding en outplacement. Voor hoger opgeleiden werkt Van Dam loopbaanbegeleiding nauw samen met Ruijt & Partners Dit kan resulteren in search activiteiten van ervaren managers of vakspecialisten die door Ruijt & Partners uitgevoerd worden.

Elke organisatie werkt zelfstandig, maar versterkt elkaar in de samenwerking. Hierdoor kan u een fullservice dienstverlening aangeboden worden, afgestemd op uw behoefte en wensen. Klik voor meer informatie op de logo's.